Blaž Tesovnik, dr. dent. med.

"...MALENKOSTI so tiste, ki naredijo stvari POPOLNE, POPOLNOST sama pa ni MALENKOST..."

Kjer trajne rešitve stanejo manj

cenikzobozdravstvo   Zobozdravstvo je postalo precejšen strošek zaradi novih tehnologij, še bolj pa zaradi pripomočkov in materialov, ki zahtevajo natančnejše rokovanje in več pripravljalnih postopkov kot v preteklosti. Danes potrebujete le brezhibno ustno higieno in dobrega zobozdravnika, da do konca življenja zadržite stanje zob in obzobnih tkiv v stanju čimbolj podobnem sedanjemu. To ne stane veliko in VEDNO bo stalo veliko MANJ kot nadomeščanje zob. Za izgubo in poškodbo zob je v večji meri kriv vsak posameznik sam zaradi svojega odnosa do usnega zdravja. In MI smo tu za VAS, zato da se to ne bo zgodilo.

   Zaradi pogostih napačnih interpretacij cenikov in posledično nerealnih primerjav med njmi smo se odločili, da cenika na spletni strani ne bomo objavili. Cene storitev v naši ambulanti, ki je samoplačniška, so primerjive z doplačili v koncesijskih ambulantah. Vsakega zainteresiranega pacienta vabimo na BREZPLAČEN 15-minutni posvet v našo ambulanto, da predstavimo način dela, namen in smisel celostne stomatološke oskrbe in pomen USTNEGA ZDRAVJA za vaše splošno zdravje.

   V naši ambulanti vse stavimo na čimvečjo NATANČNOST in STROKOVNOST, saj so le takšne storitve in nadomestki KVALITETNI in se približajo pojmu TRAJNOSTI. Za to potrebujemo ČAS in SODOBEN PRISTOP, ne samo “sodobnih materialov”…