Blaž Tesovnik, dr. dent. med.

"...MALENKOSTI so tiste, ki naredijo stvari POPOLNE, POPOLNOST sama pa ni MALENKOST..."

Blaž Tesovnik, dr. dent. med.

   MikrozobozdravstvoŠtudij sem zakjučil leta 2010 na medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina. Delo opravljam pri večih zasebnikih in zasebnikih s koncesijo v Ljubljani, leta 2013 pa sem se odločil za vzporedno samostojno pot, zaradi:

  -ugotovitve pomanjkanja izvajanja KVALITETNE ZOBOZDRAVSTVENE PRVE POMOČI, zlasti ob koncih tedna, vikendih in praznikih

  -vizije MIKROZOBOZDRAVSTVA, načina dela, ki je v tujini podlaga za vrhunske storitve in vrhunsko zobozdravstvo, ki nudi resnično MINIMALNO INVAZIVEN PRISTOP, TRAJNOST, KVALITETO, kar pa je navsezadnje vse skupaj pogoj za ESTETSKO rehabilitacijo.

    Svoje znanje dopolnjujem na strokovnih seminarjih in tečajih doma in v tujini. Rad imam delo z vsemi starostnimi skupinami, pri svojem delu pa dajem največ poudarka preventivi, tudi v kurativnem smislu s kar se da natančnimi konzervativnimi rešitvami in protetičnimi nadomestki, ki jih dosegam z delom pod operativnim mikroskopom. Sem splošni zobozdravnik, ki vsako minuto uro in dan svojega dela posvetim temu, da bi nudil čimtrajnejse konzervativne, endodontske in protetične storitve na nivoju, ki bi se čimbolj približale specialističnemu, po cenah dostopnih širši javnosti. Na področju implantologije in paradontologije sodelujem s priznanim specialistom ustnih bolezni in paradontologije.